Wypiekane w piecu

Written by

Tworzone z pasją, o bogatym indywidualnym smaku…        

Wypiekane w piecu – W tej grupie produktów liczy się pasja i dobry smak tworzącego. Dzięki naszym Mistrzom masarskim produkty z tej serii są wyjątkowe o bogatym indywidualnym smaku. Piece pozwalają zachować dawny klimat przygotowania produktów.

1) Klops Wieprzowy

Zapiekana forma kiełbasy wiejskiej dodatkowo urozmaicona aromatycznym majerankiem.


Masarnia Kurek Dulcza Wielka - www.kurekdulcza.pl 

2) Klops drobiowy

Delikatna forma kiełbasy wiejskiej z drobiem zapieczona w piecu.

3) Szynka pieczona

Otulona tłuszczykiem który nadaje jej wyjątkowy smak i kusi podniebienie. Podając ją na stół przywołujesz smakiem wspomnienie kuchni z dzieciństwa.


 


Masarnia Kurek Dulcza Wielka - www.kurekdulcza.pl

4) Filet z kurczaka zapiekany

Ten wyjątkowy , aromatyczny produkt podbił serca naszych klientów delikatnością smaku i aromatem maślanym. Posiada certyfikat IHARS-u 2016 i sanepidu. Filet z kurczaka zapiekany to trafione danie na ciepło jak i na kanapki. Dokładając niewielkich starań pokrojony w centymetrowe plastry zaskakuje w kompozycji grillowej.

5) Pieczeń rzymska

Pieczona kiełbasa posypana przyprawami w tym aromatycznymi ziarnami gorczycy które nadają jej niepowtarzalny smak.


Masarnia Kurek Dulcza Wielka - www.kurekdulcza.pl

Masarnia Kurek Dulcza Wielka - www.kurekdulcza.pl

6) Schab faszerowany

Selekcjonowane mięso schab otulone słoninką dzięki której zachowuje swoja soczystość. Wnętrze wypełnione kiełbasą pełną świeżo wyciśniętego czosnku. Schab faszerowany to produkt wyszukany który nie pozwoli przejść smakiem obojętnie.

7) Schab z żurawiną / lub ze śliwką

Limitowana seria produktu stworzona na potrzeby wymagającego klienta. Delikatny schab z nutką smaku żurawiny bądź śliwki to idealny produkt na świąteczne stoły. Dzięki formie opakowania można go piec w piekarniku. Wyborny smak obiadu . Schab wyśmienicie smakuje również zimny na kromce.


 

Masarnia Kurek Dulcza Wielka - www.kurekdulcza.pl

8) Pasztet pieczony

Aksamitny pasztet zapieczony w piecu to znakomita polska przekąska dla wielbicieli tradycyjnych smaków.